Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Nerede? Giriş Ücreti 2024

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Nerede? Adresi, Yol Tarifi, Giriş Ücreti ne kadar? 2024 hangi gün kadınlara, hangi gün karışık hizmet veriyor?
Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı



Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Nerede? Adresi, riva elmasburnu plajı yol tarifi Yol Tarifi, Giriş Ücreti ne kadar? 2024 hangi gün kadınlara, hangi gün karışık hizmet veriyor?


Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Hakkında Bilgiler

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı, İstanbul'da bulunan ve haftanın 2 günü sadece kadınlara özel hizmet veren bir plajdır. Plaj, Elmasburnu Tabiat Parkı içerisinde yer almaktadır.

Plajda cankurtaran, soyunma kabinleri, mescit, sağlık kabini, özel duş kabinleri, 2 kişilik şezlonglu ve yemek menülü kamelya, şemsiye, şezlong, kafe ve wc hizmetleri bulunmaktadır. Tesiste servis araçlarından indikten sonra 10 kişilik elektrikli araçlarla kumsala kadar ulaşım hizmeti de verilmektedir.

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı ne zaman açıldı?

İstanbul'un dört bir yanından ziyaretçi alan plaj, Ak Parti (2019-2024) Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından 2020 yılında hizmete açılmıştır.

Beykoz Elmasburnu plajı hangi günler kadınlara?

Riva Kadınlar Plajı, 2024 yılına kadar her sezon haftada 4 gün sadece kadınlara hizmet veriyordu. Beykoz'da Belediyenin Ak Parti'den CHP'ye geçmesi sonrası 2 güne düşürüldü.

Elmasburnu Kadınlar Plajı haftada sadece 2 gün (Pazartesi-Salı) kadınlara hizmet vermektedir. Diğer günler ve hafta sonları ise karışık olarak tüm halka açıktır.

Elmasburnu kadınlar plajı denizi nasıl?

Plajda deniz genel olarak temiz ve berrak olmakla birlikte, yoğun olan günlerde kalabalıktan dolayı deniz dibindeki yosunlar nedeniyle kirilik oluşabilmektedir.



Elmasburnu Plajı Giriş Ücreti 2024

  • Yetişkin: 100 TL
  • 6-12 Yaş Çocuk: 50 TL
  • 0-6 Yaş Çocuk: Ücretsiz

Ulaşım: Özel Araç ile Riva'ya D100 karayolundan ulaştıktan sonra Elmasburnu Tabiat Parkı tabelalarını takip ederek plaja ulaşabilirsiniz. Toplu Taşıma ile, Şehir merkezinden Beykoz'a kalkan otobüslerle veya minibüslerle ulaştıktan sonra Riva dolmuşlarına binerek plaja ulaşabilirsiniz.

Plaj Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Plaja giriş saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.
  • Plaja yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
  • Plajda mangal yakmak yasaktır.
  • Plajda şezlong ve şemsiye kiralanabilir.
  • Plajda duş, WC ve soyunma kabinleri mevcuttur.

Elmasburnu Plajı Hakkında Yorumlar

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı, kadınlar tarafından oldukça beğenilen bir plajdır. Plajın temiz ve bakımlı olması, denizin sığ ve dalgasız olması ve personelin ilgili olması plajın en çok beğenilen yönleridir. Plaja gelenler, burada rahat ve huzurlu bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarabilmektedirler.

Elmasburnu Kadınlar Plajı Konumu Harita





Umarım bu bilgiler Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı hakkında bilgi edinmenize yardımcı olmuştur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski